DeutschRussianEnglishItalyFrance

Kära Läsare!

Självklart vill du, liksom alla andra människor, leva ett bekvämt och gott liv, utan några sjukdomar eller trauman. Dock har livet bestämt annorlunda och det spinner dig som en liten pappersbåt mitt ute i en häftig vattenström. Du har redan testat en massa kända metoder i jakten på lyckan. Men hur mycket har du uppnått inom ramarna av den traditionella världssynen?

Denna bok kommer att tala om många väldigt underliga och konstiga saker. Allt detta chockerar till en sådan grad att man inte vill tro det. Men din tro kommer inte att behövas. Den här boken kommer att presentera speciella metoder med vilka du kommer att kunna testa allting själv. Då kommer din vanliga världssyn att rasa samman.

Transurfing är en kraftfull teknik som ger dig förmågan att göra de mest omöjliga ting (om man utgår ifrån en traditionell synpunkt). Närmare bestämt – att styra ditt öde på det sätt du själv tycker är lämpligt. Det blir inga mirakel. Något större väntar på dig. Du kommer att få se att den okända verkligheten är långt mer förunderlig än all mystik.

Det finns många böcker som lär en hur man blir framgångsrik, förmögen eller lycklig. Det är självklart lockande – vem vill inte vara allt detta? Men öppnar man en sådan bok, så möts man direkt av övningar, meditationer, arbete med sig själv. Det blir genast lite dystert. Livet är redan en enda stor prövning, och här föreslår man att man än en gång ska göra en ansträngning och pressa ut någonting ur sig själv.

Man försöker övertyga dig om att du är inte perfekt, och därför måste du förändra dig själv för att det inte finns något annat du kan räkna med. Måhända att du inte är riktigt nöjd med dig själv. Men innerst inne vill du egentligen inte ändra på dig. Och det är rätt att du inte vill. Tro inte på någon som talar om för dig att du är inte perfekt. Vem skulle kunna veta hur du bör vara? Du behöver inte ändra på dig själv. Lösningen på dina problem är inte alls där du letar efter den.

Vi ska inte syssla med övningar, meditationer och självgrävande. Transurfing är inte en ny självförverkligande teknik, utan det är ett helt annat sätt att tänka och agera så att man får det man vill ha. Att inte åstadkomma någonting, utan att just få. Att inte ändra på sig själv, utan att återvända till sig själv.

Vi begår alla många misstag i livet, och sen drömmer vi om att hur bra det hade varit om man kunde få tillbaka det förflutna och ändra allt det man gjorde fel. Jag lovar er inte ”en tågbiljett till barndomen”, men man kan rätta till sina misstag, och det kommer till och med att likna en retur till det förflutna. Man skulle rentav kunna kalla det ”framåt till det förflutna”. Innebörden av dessa ord kommer att klarna först mot slutet av denna bok. Du kunde inte tidigare ha hört eller läst om det jag är på väg att berätta för dig. Bered dig därför på överraskningar som är lika häpnadsväckande som de är trevliga.

Kapitel II. Pendlar

(translated by Natasha Micharina: E-Mail)

Download Transurfing Catalogue

cLIEBE Convention

 
© VES Publishing Group, SPB
© Illustrations by Natalia Ivanova
© Vadim Zeland

©Transurfing 2003. Original Site of Vadim Zeland.